![]() |
R56 JCW kule gergisi arıyorum
JCW kule gergisi orjinal R56.
Sıfırı kaç paradır? Stokta hazır olan bildiğiniz yer var mı? İkinci el satan var mı? Satmak isteyeniniz var mı? Teşekkürler. |
Minimum 300 eurodur.Burda da % 6 ya yakin indirim var.
http://www.minigenuineparts.co.uk/mi...0.442.352.html |
Ben satıyorum, r53'ün modifiyeli içeri geçen somunlarıyla 600TL'ye veririm. 160TL sırf somunlara ödemiştim.
|
Alıntı:
Stoğumuzda sıfır olarak mevcuttur.. |
Alıntı:
Ürün R56 için olup somunları mı farklı? |
Alıntı:
Teşekkür ederim. |
Alıntı:
NOT: Servisimizde kule gergisinin daha sağlam olması için r53'ün kule gergi somunlarını kullanıyoruz. Flanşlı somun olarak geçiyor, 6 adet gerekiyor. Eğer bu somunları da satın almak isterseniz, 6 adet somun fiyatı 150TL'dir. |
Alıntı:
http://i387.photobucket.com/albums/o...psjpwrfysp.jpg Orijinal kule gergisiyle gelen somunların altı bu şekilde aşağı doğru uzamıyor, sadece düz somun olarak geliyor. Bu yüzden daha sağlam olması açısından bu somunlarla uygulama yapılıyor. |
Fatih ben şöyle izah edeyim amortisör kafa takozlarının civataları kısa somunlar anca tam diş olarak tutuyo kule gergisi yokken araya kule gergisinide koyunca civatalar iyice kısa geldiği için bu flanşlı somunları kullanıyolar önlem yani başına bişey gelmemesi için :) çok gerekli mi hayır ama ben kullanırmıyım o somunları evet :) önce emniyet :)
|
R56 JCW kule gergisi arıyorum
That looks like a JCW upper suspension nut that's used when a JCW upper strut brace is fitted.
|
Bilgilendirmeler için teşekkür ederim.
Maliyetler biraz yukarıda şuanki bütçem için. Yine de değerlendireceğim. |
Alıntı:
|
2.el R56 JCW kule gergisi arıyorum. Uygun fiyatlı satan birileri var mıdır?
|
Güncel.
|
Stoğumuzda ikinci el ve sıfır Jcw kule gergisi mevcuttur.
|
Sizden sıfır almıştım. Fiyat ve işçilik başarılıydı.
Öneririm. Hayırlı satışlar. |
| 15:43. |