![]() |
satılık cooper s
Arkadaşlar aracımın en son hali aşağıdaki gibidir.
araç 2012 kasım çıkışlı. kırmızı üzeri siyah tavan. Kaza boya yok. Daha yeni seramik kaplama yapılmıştı. ilgilenen arkadaşlar bana ulaşabilirler. http://i67.tinypic.com/124bg4p.png Üzerinde jcw turbo ( turbo yaklaşık 5000km kullanılmıştır. ) jcw manifold ( manifold yaklaşık 5000 km kullanılmıştır. ) jcw fren ön Takaslı jcw orjinal jant Takaslı bmc filtre amerikan dodikler Bulunmaktadır. Araç bu haliyle satışa çıkartılacaktır. Diğer parçalar satılmıştır. |
Hayirlisi olsun, MINI community si icin buyuk kayip AdMINIstrator sizlik.
Tekrardan hayirlisi olsun, konvoyumuzda herzaman yerin hazir :) |
Onurum communityden ve sizlerden uzaklaşmak durumu yok zaten sadece marka değişir dostuklar ve mini sevdası baki her zaman. Bütün orglarda kısmetse yine varım ama bisikletle ama yürüyerek ama copilot :)
|
Hayirlisi olsun Yigit abi, tekrar en kisa surede mini'ye donmen dilegiyle :)
|
@kramp hayırlısı olsun. Çok emek verdin. İnşallah daha iyileri nasip olur. Almayı düşünen varsa ben kefilim. İnş grup içinde kalır.
|
Alıntı:
|
maşallah aracı yeni gördüm çok güzel .. fiyatımız nedir hocam
|
Abi hayırlı olsun guzel makınaydı valla.
|
@kramp irtibat numarası almam mümkün mü abi?
|
Abi hayirlisi olsun uzuldum cok yakisikliydi arac :(
|
Valla görünce bir içim burkuldu, tahminimce alınabilecek en temiz 2-3 arabadan biridir bu. Hayırlı olsun umarım grup içinde kalır diyelim [emoji4]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi |
Arkadaşlar vallaha benim için de kolay olmuyor ama arada değişiklik iyidir düşüncesiyle girdik bir yola. Umarım aracın değerini bilecek bir arkadaş buluruz da kullanır temiz temiz.
|
Arkadaşlar aracı stok halde satmaya karar verdim.
kalan parçalar aşağıda yer almaktadır. Aracın stok haliyle ilgilenenler de ulaşabilirler. jcw turbo 2000 Takaslı ( turbo yaklaşık 5000km kullanılmıştır. ) jcw manifold 1000 ( manifold yaklaşık 5000 km kullanılmıştır. ) jcw fren ön 2500 Takaslı jcw kule gergisi 600 jcw orjinal jant 2500 Takaslı st2 rear swaybar 700 wagner intercooler 2000 Force intercooler boruları 2 adet mavi 500 Coupe lip 500 Takaslı JCW direksiyon 950 Takaslı |
Liste güncellenmiştir arkadaşlar coilover egzoz ve dodikler satılmıştır.
|
Alan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun. Ben ağzım sulanarak takip ediyor ve herhangi bir şey almamak için zor tutuyorum kendimi JCW ya da GP2'ye niyeti koyduğum için.
Kaçırılmayacak fırsatlar. Dilerim siz de gönlünüzce bir araç sahibi olursunuz tez zamanda Sn. @kramp |
Alıntı:
|
özelden mesaj attım bakabilirmisiniz
|
Manifold,turbo ve jcw fren kaçmayacak parçalar hele kurlar bu haldeyken,hayrılı satışlar abi.
|
teşekkürler arkadaşlar bu nedenle zaten daha sahibindene ilan açmadım ki çevremeizden birisi yararlansın.
|
Selamlar. Kule gergisi için öm attım. Bakarmısınız
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi |
Liste güncellenmiştir.
|
Arkadaşlar aracın üzerindeki malzemeler satılmıştır. Teşekkürler. Yukarıda yazdığı haliyle satılacaktır daha fazla part out yapılmayacaktır. Düşünen arkadaşlar benimle irtibata geçebilirler.
|
Intercooler ve kule gerginiz duruyor mu hala?
|
Alıntı:
|
Arkadaşlar araç üzerindekilerle en son 75000 e verilecektir.
intercooler 1750 kule gergisi 450 den satılıktır. Teşekkürler. |
Araç ve ürünler satılmıştır. Teşekkürler.
|
| 07:42. |